POKLIČITE ZA NASVET ALI NAKUP
040 167 486
v košarici imate
O NAS

Podjetje Crea dom, d. o. o. je vodilno slovensko podjetje na področju veleprodaje in maloprodaje darilnih artiklov in na področju izvoza drobne lesene galanterije. Ustanovljeno je bilo leta 1990 in je začelo delovati na področju veleprodaje domače obrti in izvoza suhe robe. Od nastanka se je širilo in raslo, tako da smo svoje trgovanje v letu 1995 razširili na področje darilnih izdelkov. Za dobro počutje strank skrbi deset zaposlenih.

Svoje izdelke suhe robe in drobne lesene galanterije izvažamo v Evropo in drugod po svetu, od tega največ v Avstrijo, Nemčijo, države Beneluksa, Italijo, Francijo, Španijo, Veliko Britanijo, skandinavske države, Hrvaško, Združene države Amerike in Kanado. V primerjavi s konkurenco smo poznani po dobri kakovosti izdelkov, kratkih dobavnih rokih in konkurenčnih cenah. Izdelava izdelkov suhe robe poteka na modernih in tehnološko izpopolnjenih strojih za obdelavo lesa. Slednje nam omogoča, da lahko izdelke v največji možni meri prilagajamo zahtevam in željam poslovnih partnerjev oziroma kupcev, pri tem pa seveda skrbimo za odgovorno obdelavo lesa in za okolje, tudi s potrebnimi certifikati.

Druga naša dejavnost je uvoz darilnih izdelkov iz drugih držav (pretežno iz Belgije, Italije, Nemčije, Poljske, Španije in Kitajske) ter malo in veleprodaja na domačem slovenskem trgu. Naša ponudba darilnih izdelkov je zelo široka, vodilni smo na področju domače in umetne obrti, slik, izdelkov iz stekla, vaz, sveč in izparilnikov, ure, kipcev za vsako priložnost, keramičnih izdelkov, izdelkov iz pliša, šaljivih izdelkov, sezonskih izdelkov in drugo. Sledimo svetovnim trendom in novostim na pordočju darilnih izdelkov in si prizadevamo za aktualno ponudbo našim poslovnim partnerjem.

Naše izdelke lahko kupite na www.darilni-butik.si (fizične osebe - maloprodaja) in www.darilnibutik.si (pravne osebe – veleprodaja).

Vabimo vas tudi, da obiščete naši maloprodajni enoti.

Darilni butik Crea dom (BTC, Hala A, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana)
Darilni butik Crea dom (Slovenska 45, 9000 Murska Sobota)

 

SPLOŠNI POGOJI
PRIJAVITE SE NA NOVICE
Vpišite svoj elektronski naslov in bodite
obveščeni o novicah in akcijah naše
spletne trgovine.
KONTAKT
Vsak dan smo vam na voljo od
ponedeljka do petka, od 9h do 16h.
Za dodatne informacije ali naročilo
nas pokličite po telefonu na:
040 167 486